Niezapomniana atmosfera, stylowe wnętrze Restauracji Deseo, świąteczny wystrój oraz specjalne potrawy Szefa Kuchni.

Specjalnie dla Państwa nasz zespół przygotował ofertę tradycyjnych kolacji serwowanych oraz w formie bufetu.
Z przyjemnością będziemy służyć pomocą w wyborze menu.

Serdecznie zapraszamy do organizacji przyjęcia w naszych wnętrzach.

Menu I

Zupa
* Zupa rybna
* Barszcz z krokietem z kapustą i grzybami
* Świąteczna zupa z suszonych grzybów z łazankami

Danie Główne
* Karp w delikatnej panierce
* Karp panierowany w płatkach migdałowych
* Półmisek rumianych pierogów wigilijnych
* Ryba po grecku
* Wegetariańskie gołąbki z kaszą gryczaną i warzywami

Dodatki
* Ryż dziki mieszany
* Ziemniaki puree
* Opiekane cząstki ziemniaków z ziołami
* Surówka z selera z rodzynkami i orzechami
* Surówka z kiszonej kapusty
* Kapusta czerwona z piklami

Deser
* Domowa szarlotka
* Sernik z sosem truskawkowym
* Ciasto czekoladowe z wiśniami

Napoje
* Kompot z suszków
* Woda mineralna
* Kawa i herbata: do wyboru Espresso, Kawa z mlekiem, Cappuccino, wybór herbat czarnych i owocowych


Menu I w cenie 59 PLN/ os. podane  w formie serwowanej, do wyboru: 1 zupa, 1 danie główne, 1 dodatek, 1 deser.
Kompot i woda mineralna – bez limitu. Kawa lub herbata – do wyboru 1 sztuka.

Menu I w cenie 79 PLN/ os. podane w formie bufetu, do wyboru 2 zupy, 2 dania główne, 2 dodatki, 2 desery.
Napoje – bez limitu. Minimalna ilość uczestników spotkania przy wyborze bufetu 20 osób.

---------------------------------------------
Menu II

Przystawka
* Śledź w śmietanie z czekoladą i chilli
* Łosoś wędzony z delikatnym twarożkiem i szpinakiem
* Kutja

Zupa
* Zupa rybna
* Barszcz z krokietem i z kapustą i grzybami
* Świąteczna zupa z suszonych grzybów z łazankami

Danie Główne
* Grillowany filet z łososia z sosem kaparkowo- cytrynowym
* Dzwonka z karpia duszonego w białym winie z warzywami
* Filet z dorsza atlantyckiego z kompotem z pieczonej papryki
* Półmisek pierogów wigilijnych
* Filet z soli w cieście piwnym

Dodatki
* Ziemniaki puree
* Ryż z szafranem
* Opiekane cząstki ziemniaków z ziołami
* Surówka z selera z rodzynkami i orzechami
* Surówka z kiszonej kapusty
* Czerwona kapusta z piklami

Deser
* Sernik z bakaliami z aromatem skórki pomarańczowej
* Jabłko pieczone ze śliwką w sosie z czerwonego wina z cynamonem
* Puszysty piernik o korzennym aromacie z nutą cynamonu
* Tradycyjny strudel makowy lub jabłkowo- cynamonowy z bakaliami

Napoje
* Kompot z suszków
* Woda mineralna
* Kawa i herbata (do wyboru Espresso, Kawa z mlekiem, Cappuccino, wybór herbat czarnych i owocowych)
 

Menu II w cenie 79 PLN/ os. podane  w formie serwowanej, do wyboru: 1 przystawka, 1 zupa, 1 danie główne,1 dodatek, 1 deser.
Kompot i woda mineralna – bez limitu. Kawa lub herbata – do wyboru 1 sztuka.

Menu II  w cenie 99 PLN/ os. podane w formie bufetu, do wyboru 2 przystawki, 2 zupy, 2 dania główne, 2 dodatki, 2 desery.
Napoje – bez limitu. Minimalna ilość uczestników spotkania przy wyborze bufetu 20os.

---------------------------------------------
Dodatkowo
BUFET
(dostępny od 20 osób)
* Półmisek wędlin
* Półmisek mięs pieczonych
* Ryba po grecku
* Ryba w galarecie
* Kapusta z grochem
* Podsmażone pierogi z grzybami i kapustą
* Sałatka śledziowa
* Sałatka jarzynowa
* Marynaty, pieczywo, masło
Cena 69 PLN/ os.

---------------------------------------------

 Szczegóły oferty, rezerwacje: Tel. 12 617 65 00; info@hotelapis.pl

 

Drink powitalny gratis
Najniższa cena
Najniższa cena & Drink powitalny gratis
dostępne tylko w ramach rezerwacji online
Potwierdzenie płatności
mailowe potwierdzenie rezerwacji
Bezpieczeństwo rezerwacji
rezerwacje są szyfrowane
Sprawdź dostępność
ARRIVAL
DEPARTURE
Zarezerwuj