Odkryj z nami pełne aromatów i kolorów, nowe jesienne menu.


Rekomendacje Szefa Kuchni:
• Zupa z suszonych borowików z polentą z kaszy manny              
• Pierś z kaczki z kapustą Pak-Choi, sosem sojowym i imbirem podana z karmelizowaną dynią z tymiankiem                                         
• Makaron razowy z kurkami i oliwą truflową                               
• Beza Pavlova z owocami leśnymi i czekoladą  
 
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacja stolika pod numerem telefonu: 12 617 65 00 lub mailowo: info@hotelapis.pl

Drink powitalny gratis
Najniższa cena
Najniższa cena & Drink powitalny gratis
dostępne tylko w ramach rezerwacji online
Potwierdzenie płatności
mailowe potwierdzenie rezerwacji
Bezpieczeństwo rezerwacji
rezerwacje są szyfrowane
Sprawdź dostępność
ARRIVAL
DEPARTURE
Zarezerwuj